معاونت پژوهش و فناوری

برگزاری رویداد ایده شو

برگزاری مسابقه ایده بازار دریایی با همکاری ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

در این مسابقه تاکنون نزدیک به 65 ایده دریافت شد که از این میان 26 ایده با رای داوران به مرحله نهایی راه یافتند.

امروزه ایده پردازي و نوآوري، انقلابی بزرگ در حوزه هاي کارآفرینی و ظهور کسب و کارهاي نوپا در جهان بوجود آورده است. به منظور گردآوري و تسریع ورود ایده ها به بازار تولید محصولات، مسابقات ایده پردازي در سراسر دنیا و با موضوعات مختلف شکل گرفته اند تا جریان تبدیل ایده به پدیده و در نهایت ورود به بازار را تسهیل و تسریع نماید.

در این راستا برابر برنامه ریزي بعمل آمده مسابقه ایده بازار در حوزه دریایی در روز سه شنبه مورخ 26 اردیبهشت سال 1396 توسط مرکز رشد دانشگاه هرمزگان با همکاری ستاد توسعه فناوري و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی و فناوري ریاست جمهوري و پارک علم و فناوری استان هرمزگان با حضور استادان و دانشجویان در دانشگاه هرمزگان برگزار شد.

این مسابقه در دو مرحله برگزار شد که در مرحله نخست صبح روز سه شنبه 26 اردیبهشت ساعت 9-12 ایده پردازان ایده های خود را در قالب فایل پاورپوینت به مدت 3 دقیقه ارائه کردند و پس از داوری و انتخاب 10 ایده اولیه توسط داوران مرحله دوم مسابقه در نوبت بعد از ظهر ساعت 15-18برگزار شد و ایده پردازان در این مرحله ایده های خود را به مدت 5 دقیقه به همراه پرسش و پاسخ ارائه کردند و نهایتا 3 ایده برتر از بین 10 ایده توسط داوران معرفی شد.

ایده های برتر:

تولید نانو فیلم‌های کیتوسانی غنی شده با اسانس‌های گیاهی از ضایعات میگو: کاربرد در صنایع غذایی و کشاورزی - فاطمه صداقت- دانشجوی دکتری- زیست شناسی دریا

(جایزه: سکه تمام بهار آزادی)

شمارش لارو میگو - فرزاد نادی- کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی

(جایزه: نیم سکه بهار آزادی)

تولید آمپول کلاژن خیار دریایی با قابلیت برطرف کنندگی خطوط پیری و حفاظت کننده و جوان کننده پوست - نورا برزکار- دانشجوی دکترای زیست شناسی دریا

(جایزه: ربع سکه بهار آزادی)

آقایان دکتر یوسفی و ذوالفقاری به عنوان نمایندگان ستاد توسعه فناوري و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی و فناوري ریاست جمهوري در این مسابقه حضور یافته و به معرفی ستاد توسعه فناوري و صنایع دانش بنیان دریایی و جشنواره ملی دریا- مسیر پیشرفت پرداختند.