دانشکده علوم و فنون دریایی

EnAr

انتخاب واحد مرحله اول (ثبت نام مقدماتی )نیمسال دوم 1403-1402

نشانی ثبت نام: سامانه جامع آموزشی گلستان https://golestan.hormozgan.ac.ir منوی ثبت نام / عملیات ثبت نام مقدماتی / ثبت نام مقدماتی نکات مهم : قبل از ثبت نام با ورود به صفحه اول گلستان و پس از کمی مکث، بر روی دریچه باز شده در قسمت راهنما، با کلیک روی عبارت "راهنمای دانشجو" و سپس با کلیک روی عبارت " راهنمای پردازش ثبت نام مقدماتی "، مراحل و نحوه ثبت نام را بدقت مطالعه کنند. بمنظور انجام مطلوب ثبت نام با استاد راهنمای خود در ساعات تعیین شده توسط آنها مشورت نمایند. لازم است پس از انجام ثبت نام، با مراجعه به استاد راهنما_ در مهلت مقرر بازه ثبت نام مقدماتی – ثبت نام انجام شده توسط استاد راهنما تایید گردد. شرکت همه دانشجویان (از جمله دانشجویان در شرف فارغ التحصیلی در نیمسال آینده ) در ثبت نام مقدماتی الزامی است دانشجویانیکه دسترسی آنها به هر دلیل – به سامانه گلستان مسدود می باشد موظفند درخواست کتبی دروس انتخابی خود را پس از تایید استاد راهنما به گروه آموزشی تحویل دهند. دانشجویانیکه در ثبت نام مقدماتی شرکت نکنند، در اولولیت آخر انتخاب واحد اصلی قرار خواهند گرفت. در زمان انتخاب واحد اصلی، در صورت لزوم دانشجو مجاز به تغییر حداکثر 9 واحد نسبت به ثبت نام مقدماتی است. در هنگام ثبت نام اصلی دانشجو موظف است نسبت به اصلاح دروس در چارچوب قوانین آموزشی اقدام نماید. دانشجو در این مرحله تنها به انتخاب دروس اقدام می نماید و تعیین گروه درس در زمان انتخاب واحد اصلی انجام خواهد گرفت. کلیه دانشجویانیکه متقاضی میهمانی یا انتقال به دانشگاههای دیگر می باشند لازم است در ثبت نام مقدماتی شرکت نمایند.

3   1
بازدید امروز: 2    بازدید کل: 688