دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

EnAr

اطلاعیه در مورد لزوم ارائه یک مقاله معتبر مستخرح از فعالیتهای دوره فرصت تحقیقاتی

عطف به مصوبه سومین جلسه شورای پژوهشی و فناوری دانشگاه به شماره 96/302/239 مورخ 96/04/11 در مورد لزوم ارائه یک مقاله معتبر مستخرج از فعالیت های انجام شده در دوره فرصت تحقیقاتی برای دانشجویان مقطع دکتری استفاده کننده از فرصت تحقیقاتی داخل و خارج کشور(مازاد بر مقالات مصوب تحصیلات تکمیلی به عنوان شرط دفاع) نکات ذیل قابل توجه است: 1- برای فرصت تحقیقاتی داخلی مقاله JCR یا علمی پژوهشی و برای فرصت خارجی فقط مقاله JCR مورد تایید می باشد. 2- نام صحیح دانشگاه هرمزگان در مقالات JCR به صورت University of Hormozgan می باشد. 3- ترتیب اسامی نویسندگان مقالات به صورت: نام دانشجو، نام استاد راهنمای داخل(به عنوان نویسنده مسئول)، نام استاد مقصد و مشاوران می باشد. 4- همانند مقالات مصوب تحصیلات تکمیلی به عنوان شرط دفاع، به مقاله تعهد فرصت تحقیقاتی نیز امتیاز تعلق می گیرد. 5- درج اسامی افرادی به جز استاد راهنمای مقصد در مقاله تعهد فرصت، بلامانع است.

_____hhmyaddtextontextareasethh_____

بازدید امروز: 9    بازدید کل: 1926