مجتمع آموزش عالی میناب

درخشش دانشجویان در المپیاد علمی کشوری

درخشش دانشجویان مجتمع آموزش عالی میناب در المپیاد علمی کشوری

درخشش دانشجویان مجتمع آموزش عالی میناب

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی میناب، خانم‌ها دنیا محمدی و فاطمه کارگرفرد جهرمی، دانشجویان رشته مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی در مرحله اول بیست و هشتمین المپیاد علمی - دانشجویی کشور سال 1402 پذیرفته و موفق به ورود به مرحله بعدی رقابت شدند. ضمن تبریک این موفقیت، مجتمع آموزش عالی میناب برای این عزیزان آرزوی موفقیت روز‌افزون دارد.

گفتنی است مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در صبح و بعدازظهر روز جمعه 30 تیر ماه  سال 1402 در دانشگاه های واقع در مراکز مناطق ده گانه کشور شامل دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه مازندران-بابلسر، دانشگاه تبریز، دانشگاه بوعلی سینا-همدان، دانشگاه رازی-کرمانشاه، دانشگاه اصفهان، دانشگاه شیراز، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه شهیدچمران اهواز، برگزار می شود.

اطلاعات تکمیلی: