دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری

مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی

برگزاری ایستگاه حال خوب دانشجویی در مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی مجتمع آموزش عالی میناب

برگزاری ایستگاه حال خوب دانشجویی در مجتمع آموزش عالی میناب مورخ دوشنبه ۱۵ آبان ماه با حضور پر شور دانشجویان برگزار گردید.

این ایستگاه که با همت کانون همیاران سلامت برنامه ریزی شده بود با محوریت حال خوب دانشجویی؛ همراه با ارزیابی و انجام تست هوش هیجانی، شادکامی پایدار، معرفی کتاب های روانشناختی، پرسش و پاسخ، اجرای موسیقی زنده و ….همراه بود.

مهمان ویژه ایستگاه حال خوب؛ حاج آقا بدری از نهاد رهبری دانشگاه و جناب آقای دکتر کریمی، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با موضوع دانشجو-دانشگاه-حال خوب با دانشجویان لحظاتی به گفتگو پرداختند.